21892
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21892,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Eerste hulp bij werken met kinderen

De praktische aanpak

Acute Zorg en Acute Zorg module Kind en omgeving

 

Wat houdt de cursus Acute Zorg en Acute Zorg kind en omgeving in?

In deze training leert u hoe u eerste hulp toepast bij kinderen. Dit betekend dat er wordt geleerd wat je moet doen bij bijvoorbeeld een verslikking of flinke valpartij.

Ook leer je reanimeren bij kinderen en of baby’s. Afhankelijk van de situatie waar je werkzaam bent kunnen de casussen worden aangepast.

Deze training is erg geschikt voor deelnemers die werken in de kinderopvang en of thuisopvang. Ook leveren wij alle eerste hulp middelen voor thuis en kinderopvang.

Bij opgave van meerdere deelnemers per cursus, hanteren wij aantrekkelijke tarieven!

Deze cursus is inclusief het officiële NIKTA:

  • examen;
  • certificaat;
  • pasje in creditcard formaat
  • landelijke registratie

Wanneer een deelnemer reeds in het bezit is van een geldig EHBO diploma, kan de cursist in aanmerking komen voor vrijstelling van de onderdelen: Spoedeisende en Niet Spoedeisende Eerste Hulp. In dat geval kan vooraf contact met ons worden opgenomen en is de betreffende cursist niet verplicht deel te nemen aan bovengenoemde onderdelen.

In overleg kan de praktijktraining op gewenste locatie (of Incompany) worden gegeven en het examen worden afgenomen.

NEEM CONTACT MET ONS OP