21685
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21685,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

BHV Basis

DE PRAKTISCHE CURSUS

BHV basis bedrijfshulpverlener

Wat houdt de bhv basis cursus in?

Deze cursus is voor medewerkers die nog geen BHV diploma hebben; de praktische training is zonder benodigde vooropleiding of ervaring te volgen. In de cursus behandelen wij de modules Eerste Hulp, Communicatie, Ontruiming, Beperken en Bestrijden van een beginnende Brand en Reanimatie/AED-training.

De cursus wordt gegeven door zeer ervaren trainers die dagelijks werkzaam zijn als beroepsmedewerkers bij de Ambulancedienst en de Brandweer in de veiligheidsregio Fryslân. Om iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, werken wij met een maximale groepsgrootte van 12 deelnemers per cursus. Wij hanteren echter géén minimum aantal deelnemers.

Wanneer de cursus is doorlopen en het bijhorende examen met goed gevolg is afgelegd, ontvangt de deelnemer het officiële NIBHV / NIKTA certificaat en bijbehorend pasje.

 

Bij opgave van meerdere deelnemers per cursus, hanteren wij aantrekkelijke tarieven!

 

De cursus is inclusief:

  • cursusboek
  • examen
  • certificaat
  • pasje in creditcard formaat
  • registratie in het NIBHV / NIKTA register

 

Wanneer een deelnemer reeds in het bezit is van een geldig EHBO diploma, kan hij/zij in aanmerking komen voor vrijstelling van de onderdelen: Spoedeisende en Niet Spoedeisende Eerste Hulp. In dat geval kan vooraf contact met ons worden opgenomen en is de betreffende cursist niet verplicht deel te nemen aan de bovengenoemde onderdelen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!