22317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22317,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Acute Zorg

Eerste hulp voor thuis en op het werk

Acute zorg

Wat houdt de cursus Acute zorg in?

Er doen zich jaarlijks enorm veel ongelukken voor, van klein tot groot, in de privé sfeer of op het werk. Zo’n ongeval vraagt om kordaat optreden van omstanders.

Zeker als de verwondingen van ernstig aard zijn en de professionele hulpdiensten nog onderweg zijn dient de tussenliggende periode overbrugt te worden.

Een kleine greep uit de onderdelen die de in deze cursus aan bod komen zijn: Algemene regels voor het verlenen van hulp / het controleren van vitale functies / slachtoffer met bedreigde ademhaling / slachtoffer met een circulatiestilstand of dreigende circulatiestilstand.

 

De cursus wordt gegeven door zeer ervaren trainers die werkzaam zijn als beroepsmedewerkers bij de Ambulancedienst en veiligheidsregio Fryslân.

Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding is geen vooropleiding of ervaring vereist.

In overleg kan de praktijktraining op gewenste locatie (of Incompany) worden gegeven en het examen worden afgenomen.

Heeft de cursist aan het einde van de dag het afsluitende examen met goed gevolg afgelegd, dan ontvangt de deelnemer het certificaat Acute zorg (EHBO)

 

De cursus is inclusief:

  • cursusmaterialen
  • examen
  • geregistreerd certificaat
  • pasje in creditcard formaat

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!