21724
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21724,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Over ons

DESKUNDIG EN ERVAREN HULPVERLENERS

BHV Centrum Friesland

Wie zijn wij

BHV Centrum Friesland is een jong en dynamisch bedrijf, opgezet met één belangrijk doel, namelijk:

“De BedrijfsHulpVerlening beter te laten aansluiten op de praktijk en ervoor te zorgen dat u als BHV-er goed kunt handelen wanneer dat van u gevraagd wordt.”

Wij, Klaas Bergsma en Walle Jelsma, zijn praktijkopleiders vanuit de Ambulancedienst en de Brandweer; door onze krachten te bundelen zijn wij ervan overtuigd dat wij met onze trainingen uw BHV organisatie feilloos op uw praktijksituatie kunnen laten aansluiten.

Wij zijn u graag van dienst om uw BHV organisatie te realiseren, de benodigde kennis op niveau te brengen en te houden. Door onze maatwerkaanpak met focus op specifieke risico’s die aansluiten op de dagelijkse praktijk van uw organisatie, zijn uw medewerkers optimaal voorbereid op feitelijke risico’s in hun eigen werkomgeving.

Wanneer wij de BHV organisatie in uw bedrijf mogen realiseren, is uw bedrijf op eventuele calamiteiten en incidenten goed voorbereid. Bij ons geldt tevens géén minimaal aantal deelnemers per cursus.

 

Vanaf Januari zijn wij trotse eigenaar van ons pand aan de Zwettestraat 3 &  3a in Leeuwarden. Hier kunnen we nog beter onze maatwerk trainingen aanbieden.

 

Reanimatiepartner Hartstichting

 

Wij werken samen met de Hartstichting en zijn reanimatiepartner.

 

CCV gecertificeerd

 

Wij zijn CCV gecertifieerd om voor het CBR beroepschauffeurs code-95 toe te kennen.

CONTACT

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!