21718
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21718,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

BHV E-Learning

DE THEORIE THUIS LEREN

BHV E-Learning

Wat houdt de BHV E-Learning in?

E-learning is een manier voor u als werkgever om de deelnemers het theoretische gedeelte thuis of op het werk te laten doorlopen.

De contacturen met de opleider worden dan met een dag verkort.

Door middel van zelfstudie kan de deelnemer zich de theorie eigen maken; de gemiddelde tijdsbesteding van het E-learning programma bedraagt 6 tot 8 uren.

Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het E-learning programma hebben behaald.

Het verplichte praktijkonderdeel duurt één dag; tijdens deze dag wordt door de cursisten een praktijktoets afgelegd voor zowel Brandbestrijding als Levensreddend Handelen.

De grootte van de groep bestaat per cursus uit maximaal 12 personen om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven. Wanneer ook het praktijk gedeelte met goed gevolg is afgelegd, ontvangt de deelnemer een certificaat en bijbehorend pasje.

 

Bij opgave van meerdere deelnemers per cursus, hanteren wij aantrekkelijke tarieven!

 

De cursus is inclusief:

  • examen;
  • certificaat;
  • pasje in creditcard formaat
  • registratie in het NIBHV / NIKTA register

 

Wanneer een deelnemer reeds in het bezit is van een geldig EHBO diploma, kan de cursist in aanmerking komen voor vrijstelling van de onderdelen: Spoedeisende en Niet Spoedeisende Eerste Hulp. In dat geval kan vooraf contact met ons worden opgenomen en is de betreffende cursist niet verplicht deel te nemen aan bovengenoemde onderdelen.

 

In overleg kan de praktijktraining op gewenste locatie (of Incompany) worden gegeven en het examen worden afgenomen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!