21716
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21716,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

BHV Herhaling

BHV KENNIS UP TO DATE

BHV HERHALING BEDRIJFSHULPVERLENER:

Wat houdt de BHV herhalingscursus in?

Om uw kennisniveau en praktische vaardigheden up to date te houden, organiseren wij herhalingscursussen. De herhalingscursus is alleen van toepassing op cursisten die met goed gevolg de BHV Basis cursus hebben afgerond en waarvan het certificaat niet ouder is dan 1 jaar en 3 maanden.

Deze cursus wordt gegeven door zeer ervaren trainers die dagelijks werkzaam zijn als beroepsmedewerkers bij de Ambulancedienst en de Brandweer in de veiligheidsregio Fryslân.

Om elke cursist voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, bestaat de grootte van de groep uit maximaal 12 deelnemers per cursus. Wij hanteren echter géén minimum aantal deelnemers.

Wanneer de cursus succesvol is doorlopen en het bijhorende examen met goed gevolg is afgelegd, ontvangt de deelnemer het officiële NIBHV / NIKTA certificaat en bijbehorend pasje.

 

Bij opgave van meerdere deelnemers per cursus, hanteren wij aantrekkelijke tarieven!

 

De cursus is inclusief:

  • examen
  • certificaat
  • pasje in creditcard formaat
  • registratie in het NIBHV / NIKTA register

 

Wanneer een deelnemer reeds in het bezit is van een geldig EHBO diploma, kan hij/zij in aanmerking komen voor vrijstelling van de onderdelen: Spoedeisende en Niet Spoedeisende Eerste Hulp. In dat geval kan vooraf contact met ons worden opgenomen en is de betreffende cursist niet verplicht deel te nemen aan de bovengenoemde onderdelen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!