22237
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22237,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Welkom bij

AED binnen bereik

Welkom op de nieuwe site AED binnen bereik. Deze site is vanaf 1 januari 2020 onderdeel geworden van BHV Centrum Friesland. De service en kwaliteit die u van ons gewend bent blijft uiteraard bestaan, zo ook de medewerkers welke actief meegaan in BHV Centrum Friesland.

Middels het contactformulier onderaan de pagina kunt u uw vraag achterlaten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook bestaat de mogelijkheid het vertrouwde email adres klaas@aedbinnenbereik.nl te gebruiken, dit email adres blijft uiteraard beschikbaar voor al uw vragen.

 

Het inzetten van een Automatische Externe Defibrillator in het geval van een reanimatiesituatie is van levensbelang. In veel gevallen is er bij een circulatiestilstand sprake van ventrikelfibrilleren, een levensbedreigende ritmestoornis. De enige manier om deze ritmestoornis op te heffen en daarmee de circulatie te herstellen, is de inzet van een AED… Verantwoord een AED aanschaffen? BHV Centrum Friesland helpt u!

Meer informatie over de geschikte AED? Neem dan contact met ons op!

Maar welke AED heeft u nodig?

AED’s zijn in ruime mate verkrijgbaar via internet, er zijn ontzettend veel verschillende merken. Binnen de merken zijn vaak meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. De prijzen zijn veelal hetzelfde…

 

Maar welke AED heeft u nodig?.

 

Voor ons is een AED geen massaproduct. Wij geven u (gratis) gericht advies en begeleiden u tijdens de aankoop. Wij werken in de dagelijkse praktijk met defibrillatoren en kunnen een advies op maat geven.

Binnen Fryslân is AEDbinnenbereik uniek in zijn aanpak!

 

U treft op deze site dus ook geen webshop aan. Wij komen bij u langs en adviseren aan de hand van uw wensen en situatie welke AED het meest geschikt is. AEDbinnenbereik is niet gebonden aan een bepaald merk, wij leveren alle merken en zijn dus volledig objectief! Wij begeleiden u tijdens het gehele aankooptraject en ook na die tijd laten wij u niet in de kou staan. Op verzoek leveren wij ook de AED kasten met verwarming en codeslot. Deze kasten hebben hun nut bewezen doordat de AED beschermd wordt tegen weersinvloeden en vernielingen. De code wordt meegegeven tijdens een reanimatieoproep.

 

 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!